Nytt! Kursutbud - Höstterminen-2018

Vi tar endast emot anmälningar via vår hemsida!
Fyll i anmälningsformuläret under "Kursanmälan".
Anmälan är bindande.

För att behålla sin kursplats, så måste kursavgiften vara betald SENAST 1 vecka efter anmälan!
Betala till PG: 91 37 83-7 Järfälla Brukshundklubb Ange "Kurs"+ ditt namn

Medlemskap i JBK måste lösas, detta pga försäkringar. Din hund och du blir alltså försäkrad utifall något skulle hända under kursen gång. För ytteligare info titta under fliken medlemskap

Missa inte chansen!

Den populära kursen HundGrund med Rose Hedman från RM's Hundcenter i spetsen kommer gå av stapeln i november, en prisvärd kurs som du inte får missa!

Varför ska du välja kursen HundGrund?

Kändes det som att du ville sjunka genom jorden när din hund gjorde utfall på promenaden igår?

Har den söta valpen helt plötsligt fått ytterst selektiv hörsel?

Har du problem med hundmöten?

Vill du lära dig mer om hur inlärning fungerar?

Vill du förstå hur du kan påverka din relation till din hund?

Tävlar du med din hund men får inte till det sista i samspelet och undrar vad det beror på?

Funderar du på att byta jobb eftersom hund är det bästa man kan jobba med? Det behövs fler dagis!

Funderar du på hur det kommer sig att tjejen på bilden kan gå med så många hundar? Hur det kommer sig att hon och hennes hundar kan möta hundar med taskig attityd, bli påsprugna av självmordsbenägna katter utan att flocken bryr sig mer än med en blick eller svanshöjning?

Vid första praktikens avslöjas övningen som gör det möjligt. Nyfiken?

HundGrund är helt enkelt kursen för dig som älskar hundar och älskar att lära dig nya saker, oavsett om du är nybörjare eller landslagsmedlem!

Gör som över 1000 andra hundägare genom åren gjort och skaffa dig nya kunskaper, nya hundtokiga bekantskaper och utbilda dig och din hund tillsammans hos oss på Järfälla Brukshundklubb och Rose Hedman från RM’s Hundcenter!

Varmt välkomna med er anmälan!

Information:

Instruktör: Rose Hedman

Plats: Samling i klubbstugan, Järfälla BK

Teori utan hund 5/11, 7/11, 13/11 och 15/11 kl. 19-21.30

Praktik med hund 20/11 och 27/11 19-21.30.

Praktik med hund 1/12 kl.10-15.

Kostnad: 2.200 kronor

Unghundskurs från ca 7-14 mån.

Instruktör: Peter Norén

Hjälpinstruktör: Kristina Norén

Plats: Samling i klubbstugan, Järfälla BK.

Datum och tid:

Återkommer under 2019!

Allmänt: Unghundskursen vänder sig till hundägare som vill ha fortsatt utbildning för att lära sin hund grundläggande lydnad. Hundägaren ska lära sig att förstå sin hund och hur man tränar för att få en god relation, med fokus på unghundens behov och förmåga. Under kursen kommer man även att beröra de olika funktionsområden samt andra förberedande övningar som syftar till att ge ekipagen inblick och inspiration till framtida träning och aktiviteter.

Mål: Nå grundläggande kunskap:

- Att förstärka och befästa hundens förmåga till allmänlydnaden

- Att fostra hunden att lyda i vardagliga situationer

- Om hundens skötsel

- Om ansvarsbestämmelser

Kursavgift: 1700 kr

Valpkurs på Järfälla BK!

Instruktör: Maria TållhedenValpkursbold

Hjälpinstruktör:

Plats: Samling i klubbstugan, Järfälla BK.

Datum och tid:

Åter under vårterminen 2019.

Allmänt: För dig med valp i ålder mellan 3-6 månader.

I kursen ingår både teori och praktiska övningar.

Kursens teoretiska innehåll: Relation och kommunikation hund-människa, ledarskap, dominans, hundens utvecklingsperioder, inlärning, individuella egenskaper, hundhållning, ansvarsbestämmelser, skötsel, hund- och sjukvård, miljöträning mm.

Praktiska övningar: Kontaktövningar, inlärning av sitt, ligg, gå fint, inkallning, förbudsträning, lek, miljöträning, hundvård, passivitet och nosarbete.

Kursavgift:  _______ kronor

Betala till PG: 91 37 83-7 (Järfälla Brukshundklubb). Ange vilken kurs det gäller + ditt namn.

Av försäkringsskäl krävs medlemsskap i Järfälla BK (helbetalande, delbetalande eller familjemedlem, enligt anvisningar under "Anmälningsrutiner" respektive "Bli medlem" på vår hemsida.

För mer information kontakta kursansvarig på e-postadress: kurskansli@jarfallabk.se