en av 13 lokalklubbar inom
 SBK Stockholmsdistrikt

Hitta till klubben

Öppet hus!

Öppethus onsdagar mellan 19.00-21.00 drar igång i höst igen!
Då är stugan är öppen, kaffet är på och appellplan tränas det på!

Exempelrubrik - Syns inte på din hemsida

E-postadress

Klubben skulle behöva uppdatera medlemmarnas
e-postadresser. Om du klickar här kommer du till ett formulär där du kan ange din aktuella adress.

Missa inte chansen!

Den populära kursen HundGrund med Rose Hedman från RM's Hundcenter i spetsen kommer gå av stapeln i november, en prisvärd kurs som du inte får missa!

Varför ska du välja kursen HundGrund?

Kändes det som att du ville sjunka genom jorden när din hund gjorde utfall på promenaden igår?

Har den söta valpen helt plötsligt fått ytterst selektiv hörsel?

Har du problem med hundmöten?

Vill du lära dig mer om hur inlärning fungerar?

Vill du förstå hur du kan påverka din relation till din hund?

Tävlar du med din hund men får inte till det sista i samspelet och undrar vad det beror på?

Funderar du på att byta jobb eftersom hund är det bästa man kan jobba med? Det behövs fler dagis!

Funderar du på hur det kommer sig att tjejen på bilden kan gå med så många hundar? Hur det kommer sig att hon och hennes hundar kan möta hundar med taskig attityd, bli påsprugna av självmordsbenägna katter utan att flocken bryr sig mer än med en blick eller svanshöjning?

Vid första praktikens avslöjas övningen som gör det möjligt. Nyfiken?

HundGrund är helt enkelt kursen för dig som älskar hundar och älskar att lära dig nya saker, oavsett om du är nybörjare eller landslagsmedlem!

Gör som över 1000 andra hundägare genom åren gjort och skaffa dig nya kunskaper, nya hundtokiga bekantskaper och utbilda dig och din hund tillsammans hos oss på Järfälla Brukshundklubb och Rose Hedman från RM’s Hundcenter!

Varmt välkomna med er anmälan, under fliken Kurser hittar du hur du anmäler till denna grymma kurs!

Information:

Teori utan hund 5/11, 7/11, 13/11 och 15/11 kl. 19-21.30

Praktik med hund 20/11 och 27/11 19-21.30.

Praktik med hund 1/12 kl.10-15.

Kostnad: 2.200 kronor

Höstens kurser är finns under fliken kurser!

Funktionärer sökes!

Vill du lära dig något nytt, sätta dig in i en ny tävlingsgren eller engagera dig lite mer i klubben?

Tävlingssektorn efterlyser frivilliga som vill hjälpa till som funktionärer på våra tävlingar, det spelar ingen roll om du är nybörjare eller van funktionär/hundförare!

Att hjälpa till på tävlingarna är roligt och lärorikt. Du får se duktiga tävlande, lära dig massor om de olika tävlingsgrenarna, träffa glada och trevliga förare, hundar och klubbmedlemmar!

Kom och hjälp oss att gör våra tävlingsdagar trevliga för både tävlande och funktionärer!

För mer info kontakta Silvana Ahleby på tavling@jarfallabk.se